de kerstman op bezoek
Door: Noorslicht
Blijf op de hoogte en volg Jos+Gertie
19 December 2011 | Noorwegen, Ulefoss
Vanavond ook met Sjiel geskyped, er is niet veel zinnigs gezegd, MAAR gelukkig hebben we de foto nog....
Verder willen we ook nog even kwijt dat het voor ons ook erg leuk is om jullie reacties te lezen, bedankt daarvoor.
Tot gauw, op waarbenjij.nu of op skype
20 December 2011 - 05:24
Huub & Imelie:
Op de foto kunnen wij zien dat jullie harder werkers voor een echte kertboom gezorgd hebben (det zoa mich waal get anges zeen den die sjèmele hiej oet t tuincentrum!)
Verder lezen wij dat de vaart er goed in zit bij jullie en dat Tjeu al naar toneelles gaat. Wij zijn trots op jullie!
En hier in Nederland? natte sneeuw en gure wind, binnen enkele dagen vechten in de supermarkt om een potje slagroom en wat rosbief, maar de lange rijen aan de kassa zijn er nu al!! Verder "kerstborrels" waar geen eind aan lijkt te komen. Niets om jaloers op te zijn dus.
Wij wensen jullie allemaal alvast: Godt Jul! (Gelukkig Nieuwjaar wensen we nog even niet, tegen die tijd volgt er vast een volgend bericht). Ga zo door!! Heel veel groeten. -
20 December 2011 - 10:37
Maria:
Ha Jos, Ik heb me net aanmeld en heel even foto's gekeken. verder nog niets gelezen. Maar daar heb ik dadelijk in de kerstvakantie tijd voor.
Ik kan alleen wel zeggen dat ik je aanwezigheid bij de GGD erg mis. Ich kan geine flauwekeul mier verkoupe!!!!
Dikke kus en ik hoop dat jullie het naar de zin hebben. Fijne feestdagen.
20 December 2011 - 11:32
Claudia:
Vooral erg schattige elfjes -
20 December 2011 - 11:59
Rineke:
Wij zullen het dit jaar waarschijnlijk weer met een groene kerst moeten doen. Extra genieten dus van jullie leuke winterfoto's
God jul!
21 December 2011 - 09:44
Ans:
Ja ik zie jullie nu dukker dan Sjiel, maar gelukkig hebben we de foto's nog...
21 December 2011 - 16:31
Franci:
Wat een gezellige kerstman! Zo te zien hebben jullie zelf de kerstboom gekapt. Toch?
Ik wens jullie alvast hele fijne gezellige bijzondere kerstdagen.
Liefs,
Franci -
23 December 2011 - 19:20
Noreen:
Ik weet niet of onze kerstkaart op tijd in Noorwegen zal zijn en aangezien de kerstman al bij jullie is, kunnen we 'm ook niet meegeven! Daarom wensen we jullie hele mooie dagen toe! Geniet!
Groetjes, Jort, Pim en Noreen... -
25 December 2011 - 11:44
Karin :
Hallo Avonturiers, wat lees ik toch allemaal heerlijke verhalen, de kerstman op bezoek, een grote kerstboom, uit het bos gehaald, dik pak sneeuw, Tjeu op toneelles, ik mis jullie, en het mooie Noorwegen.
Wij zijn gisteren naar de kloosterkapel geweest, dan krijg ik een echt kerstgevoel, daarna eten, met zijn allen bij Mam, Jannes krijgt speciale groetjes van Frank, zijn grote vriend, en natuurlijk krijgen jullie allemaal de groetjes van Mam Toon Oma Frank Inge Roel Silke Leike Age en natuurlijk een grote knoevel van mij.
Vandaag ga ik aan de gang met de toetjes voor morgen, ik maak ook hetzelfde toetje als toen jullie bij ons in Duitsland waren, ben benieuwd.
Voor de rest maak ik ijs allah jullie Ans, de andere schrijf ik hier niet want als onze andere vrienden jullie, waar ben ik nu kijken weten ze al wat ze morgen krijgen voor lekkers.
Pap en Mam Steegh hebben een appel computer gekocht, apple is het trouwens, ik ga ook eens kijken voor zo een, daar hebben ze ook enorme camera's zei Pap Steegh, dus ik wacht nog effe.
Ik wens jullie geweldige dagen, en hopelijk doen jullie het wel een beetje voorzichtig met de multivlaai.
Heel veel liefs van 't Prinsesje oet de Kerkstroat -
26 December 2011 - 11:25
Corinne:
Hoi allemaal!
Wat ziet dat er prachtig uit, echt kerstsfeer. Krijgen we hier niet voor elkaar met motregen. Fijn dat het goed met jullie gaat. Ik heb ook afscheid van de GGD genomen, mijn contract werd niet verlengd. Hebben jullie nog een hulp in de huishouding nodig? Dan neem ik wel 4 personen mee hoor haha!
Geniet nog van jullie vakantie en de jongens veel succes op school de volgende week!
Corinne,Ton, Suzan, Meggie en Esther -
26 December 2011 - 13:51
Joop G En Heleen V:
Wat leuk om via deze website te zien en lezen hoe het met jullie gaat. We hebben de foto's bekeken en het ziet er erg mooi en gezellig uit. Heerlijk die sneeuw om in te spelen!
Wij wensen jullie vanuit het regenachtige Grubbenvorst nog een fijne tweede kerstdag toe (met de kerstman). Veel liefs
27 December 2011 - 08:23
Linsy:
Ha Jos en familiy!
Als ik de verslagjes lees, zie ik dat jullie het goed onder de panne zijn daar! En aan sneeuw en winterse beelden geen gebrek daar..Wel anders dan hier!
Veel geluk op jullie nieuwe stekkie!
Linsy -
27 December 2011 - 12:12
Toosje En Hay:
wij volgen jullie en alles wat wenselijk is voor het nieuwe jaar
lieve groetjes
fam van boogaard
en willeke (de smale van briels) -
28 December 2011 - 07:46
Rudy:
Jos Zo te zien hebben jullie een beetje sneeuw gehad. Leuk jullie drie kerstmannekes. Wens jullie een goede start in het nieuwe Jaar.
groetjes -
28 December 2011 - 18:39
Marion Peeters:
Ha Jos en family,
Kerst is voorbij en nu op naar de jaarwisseling.
Dat 2012 jullie heel veel geluk, goeds, rust, goede gezondheid en vooral ook veel plezier brengt daar in het "hoge" noorden.
groetjes
en bedankt voor de leuke verhalen. -
30 December 2011 - 10:54
Christa Timmermans:
Ha Jos en family!
Wat is het daar prachtig bij jullie!! Ik zit alles al helemaal na te pluizen op Google Maps.....toch wel een beetje ver!
De jongens op sjouw met de kerstboom die nauwelijks in huis past...fantastisch!
Ik wens jullie heeeeeeeeeeeel veel plezier, gezondheid en geluk toe daar in het Noorden!
Liefs, Christa -
30 December 2011 - 13:11
Hallo Steeghjes:
Wat leuk om op deze site jullie belevenissen in Noorwegen te kunnen volgen.
We hopen dat jullie fijne feestdagen hebben geha en wensen jullie alvast een super leuk 2012 toe!! -
30 December 2011 - 13:13
Lol:
Oh ja (hahaha) dit berichtje is van Bo, Willem, André en Marion.