en dan is er ............ sneeuw!! - Reisverslag uit Ulefoss, Noorwegen van Jos+Gertie Steegh-van den Bercken - WaarBenJij.nu en dan is er ............ sneeuw!! - Reisverslag uit Ulefoss, Noorwegen van Jos+Gertie Steegh-van den Bercken - WaarBenJij.nu

en dan is er ............ sneeuw!!

Door: Noorslicht

Blijf op de hoogte en volg Jos+Gertie

01 Januari 2012 | Noorwegen, Ulefoss

1 januari 10 uur 's ochtends.
Ten eerste wil ik iedereen namens ons allemaal heel veel geluk, gezondheid, wijsheid en plezier wensen in dit nieuwe jaar. Maak je dromen waar!
Gisteren oudjaarsavond gevierd, lekker met ons vijfjes; eerst met een pizza op de bank een nieuwe film kijken, heerlijk toch. Daarna Jos in bad (die die middag Torleif heeft geholpen met zijn thuis winkeltje klaarmaken). En ik effe een dutje de kinderen hadden dat blijkbaar niet nodig en keken nog maar een film. Toen was het tijd om even naar buiten te gaan, verstoppertje in het donker...het was dan ook goed zoeken maar de jongens vonden het geweldig. Toen nog choclade fondu en een spelletje. Jannes was doodmoe en wilde even naar bed. Prima! We hebben hem weer tegen twaalfen wakker gemaakt. En dan is het dan 0.00 uur (Sef en Tjeu hadden speciaal de digitale wekker naar beneden gehaald want ze wilden het wel eens 0.00 uur zien worden). Zalig nieuwjaar wensen en snel naar buiten, want we hadden natuurlijk ook vuurwerk gekocht en dat knalde behoorlijk tussen de bergen en gelukkig zaten er echt wat leuke dingen bij ons pakketje en tijdens het afsteken begon het heel voorzichtig te sneeuwen en toen we rond half twee naar bed gingen sneeuwde het volop. Dus vol verwachting naar bed......... en vanochtend.......jawel hoor, een dik pak sneeuw. Wat zullen ze kunnen sleeen vandaag. Jannes was al helemaal onder in de indruk en ik wil de gezichten van Sef en Tjeu dadelijk wel eens zien....tenminste als ze het bed uitkomen vandaag. Eerst maar lekker uitslapen.

Ik vond het wel vreemd dat we geen andere mensen troffen om zalig nieuwjaar te wensen, als je in Grubbenvorst buiten staat tref je toch mensen. Maar via skype hebben de jongens en wij natuurlijk toch even wat mensen een zalig nieuwjaar kunnen wensen.

We zullen nu eens gauw wat mooie foto's gaan maken dan plaatsen we die dadelijk nog bij dit berichtje.

Heel veel liefs vanuit een eindelijk wit Noorwegen!

• 01 Januari 2012 - 17:21

Claudia:

Vanuit hier de beste wensen voor jullie allemaal. Mooi al die sneeuw , wij moeten het met regen doen. (herfst ipv winter)

groetjes van ons

• 02 Januari 2012 - 10:30

Hans Spee:

Hallo Jos, Gertie en kinderen,

Uit de berichten begrijp ik dat jullie al aardig op weg zijn met het inburgeren op de nieuwe stek. Leuk om jullie berichten te lezen en foto's te bekijken. De beste wensen voor 2012. Ben vandaag weer begonnen op mijn werk. Zojuist de eerste medewerker van de zorggroep ontmoet die op de 3DS werkt aan de balie. Verder is het hier heel rustig. Veel collega's hebben nog vakantie deze week. Groeten, Hans Spee

• 02 Januari 2012 - 11:28

Ans:

Allemaal een heel gelukkig, blij, liefdevol, gezond, relaxt en dromen waarmakend 2012.
    Wij gaan ervoor!!!
    Ik ga eens kijken of Elmiel zin heeft om met mij naar de film te gaan, maar eerst nog even een agenda aanschaffen, ander heb ik straks dubbele boekingen.
    groetjes, liefs en geniet lekker van de sneeuw.
    Ans

• 02 Januari 2012 - 11:40

Miriam:

Hoi Jos Gertie en kids,wat leuk om jullie verslagen te lezen,we wensen jullie een super 2012 met veel geluk,gezondheid en succes in Noorwegen,wat ziet het er allemaal prachtig uit!Heel veel groetjes,Paul,Miriam,Glenn,Figo.PS stuur wat sneeuw naar Grubbenvorst.

• 02 Januari 2012 - 12:09

Rineke:

Heerlijk al die sneeuw!
    Wij wensen jullie veel succes en geluk in 2012!
    Hartelijke groeten
    Ad en Rineke

• 02 Januari 2012 - 12:21

Franci:

Lieve Allevijf,

Dat 2012 een super-goed, gezond, gezellig en succesvol jaar mag worden voor jullie allen.

Leuk te lezen dat jullie met elkaar zoveel gezellige dingen doen.

Lieve groet voor iedereen.

• 02 Januari 2012 - 17:58

Ivonne Peijs:

Ook voor jullie de allerbeste wensen, veel geluk en gezondheid en volop genieten van die prachtige Noorse natuur.
    Erg leuk om jullie zo te kunnen volgen.

G.u.G. (groetjes uit Grubbenvorst)

• 03 Januari 2012 - 08:42

Gertie Loenen:

Hallo Jos, Gertie en kinderen
    Bedankt voor jullie goede wensen. Voor jullie de allerbeste wensen voor 2012. Voor jullie is er in elk geval een droom uitgekomen, misschien hebben jullie er nog meer. Wat een mooie foto's. Groetjes, Gertie

• 07 Januari 2012 - 21:09

Lisette Timmermans:

Jos en familie, Vanuit een nat en winderig Kessel wens ik jullie heel veel goeds daar in Noorwegen. Ik ben benieuwd naar jullie verdere reisverslagen.

• 10 Januari 2012 - 09:42

Astrid Smits:

Hallo Gertie, Jos en kinderen

Wat ontzettend leuk om jullie op deze manier te kunnen volgen.
    Het blijft voor ons moeilijk te geloven, dat het echt allemaal definitief is.
    Het was erg onwennig om Jannes afgelopen weekend niet in ons midden te hebben.
    Gelukkig zien we hem van de zomer nog een weekje.
    Een heel dikke knuffel, Astrid

• 19 Februari 2012 - 13:50

Marijke :

Hallo Jos, Gertie en kids,

zo leuk je berichten te lezen! Fijn dat jullie al aardig inburgeren maar ik had niet anders verwacht. Dat past bij jullie. En wat een prachtomgeving om te wonen! Lekker skien, sleeen, wandelen, vuurtje stoken...

Heel veel groetjes! Marijke Retera